Projekt zvýšení konkurenceschopnosti penzionu Aroma v Báčskom Petrovci
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Projekt zvýšení konkurenceschopnosti penzionu Aroma v Báčskom Petrovci |
Autor: |
Balková, Eva
|
Vedoucí: |
Tučková, Zuzana
|
Abstrakt:
|
Táto diplomová práca sa zaoberá vytvorením projektu pre zvýšenie konkurencie schopnosti penziónu Aroma v Báčskom Petrovci. Teoretická časť opisuje problematiku konkurencie schopnosti, služieb a kvality. Ďalej sú v práci popísané analytické metódy, ktoré sú násled-ne v práci použité. Praktická časť sa v prvom rade zameriava na samotný popis penziónu, rozbory jednotlivých analýz v praxi a osobný rozhovor. Na základe týchto analýz je vytvo-rená a spracovaná projektová časť, ktorá sa venuje samotnému projektovému riešeniu. Na záver je projekt podrobený nákladovej, rizikovej a časovej analýze. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/28429
|
Datum:
|
2014-02-22 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav podnikové ekonomiky |
Studijní obor:
|
Podniková ekonomika, specializace Ekonomika cestovního ruchu |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
34051
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet