Postoje manažerů k moderním trendům ve stravování
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Postoje manažerů k moderním trendům ve stravování |
Autor: |
Novozámská, Michaela
|
Vedoucí: |
Semotamová, Jana
|
Abstrakt:
|
Tato bakalářská práce se zabývá stravováním manažerů a jejich postojem ke zdravému životnímu stylu. Cílem práce je zjistit, jak se manažeři stravují a zda mají na samotné stravování vůbec čas. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část popisuje zásady zdravého životního stylu, proč je důležité jíst zdravě, psychologii výběru jídla, jak se stravují manažeři a jaké jsou možné dopady na jejich zdraví. V praktické části byl proveden výzkum formou dotazníků u čtyřiceti manažerů z různých firem Zlínského kraje. Výsledky těchto dotazníků jsou vyhodnoceny a graficky znázorněny. V závěru práce je navrhnuto možné řešení pro efektivní a zdravé stravování manažerů. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/28326
|
Datum:
|
2013-11-29 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav moderních jazyků a literatur |
Studijní obor:
|
Anglický jazyk pro manažerskou praxi |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
E
33911
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet