Význam a Zpracování Aloe Vera v Potravinářském a Kosmetickém Průmyslu
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Význam a Zpracování Aloe Vera v Potravinářském a Kosmetickém Průmyslu |
Autor: |
Sesztáková, Michaela
|
Vedoucí: |
Holko, Ivan
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce se zabývá výrobou a zpracováním Aloe vera, a také jejím vlivem na zdraví. Důraz je kladen na složení Aloe vera především z hlediska biologicky účinných látek, kde jsou popsány jejich pozitivní i negativní účinky na lidský organismus. V práci jsou popsány aplikace extraktů z Aloe vera v potravinách, kosmetice a také v lékařství na vnitřní a vnější použití. Pozornost je zaměřena rovněž na normativní a legislativní stránku produkce. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/28294
|
Datum:
|
2014-02-10 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Studijní obor:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
25669
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet