Aditiva na bázi polysacharidů upravující texturu

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Aditiva na bázi polysacharidů upravující texturu

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Aditiva na bázi polysacharidů upravující texturu
Autor: Radkovičová, Romana
Vedoucí: Sumczynski, Daniela
Abstrakt: Tato bakalářská práce pojednává o rozdělení a vlastnostech jednotlivých polysacharidů, které se uplatňují jako přídatné látky v potravinách. V práci je uvedeno a vysvětleno jejich chemické složení, zařazení v jednotlivých skupinách a aplikace v potravinách. V přílohách jsou uvedeny konkrétní výrobky, které v sobě obsahují tyto aditiva na bázi polysacharidů.
URI: http://hdl.handle.net/10563/28247
Datum: 2014-02-11
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 25593


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
radkovičová_2014_dp.pdf 1.544Mb PDF Zobrazit/otevřít
radkovičová_2014_vp.doc 93.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
radkovičová_2014_op.doc 94Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet