Aditiva na bázi polysacharidů upravující texturu
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Aditiva na bázi polysacharidů upravující texturu |
Autor: |
Radkovičová, Romana
|
Vedoucí: |
Sumczynski, Daniela
|
Abstrakt:
|
Tato bakalářská práce pojednává o rozdělení a vlastnostech jednotlivých polysacharidů, které se uplatňují jako přídatné látky v potravinách. V práci je uvedeno a vysvětleno jejich chemické složení, zařazení v jednotlivých skupinách a aplikace v potravinách. V přílohách jsou uvedeny konkrétní výrobky, které v sobě obsahují tyto aditiva na bázi polysacharidů. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/28247
|
Datum:
|
2014-02-11 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Studijní obor:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
25593
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet