Výroba cereálního pečiva a jeho význam ve výživě člověka
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Výroba cereálního pečiva a jeho význam ve výživě člověka |
Autor: |
Němcová, Lenka
|
Vedoucí: |
Rumíšková, Marie
|
Abstrakt:
|
Téma bakalářské práce ?výroba cereálního pečiva a jeho význam ve výživě člověka? V úvodu popisuje základní charakteristiku cereálií. A nemoci způsobené nedostatkem vlákniny. Práce je zaměřená na dostupnost a sortiment pekárenských výrobků na našem trhu. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/28241
|
Datum:
|
2014-02-10 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Studijní obor:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
E
25581
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet