Výroba cereálního pečiva a jeho význam ve výživě člověka

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Výroba cereálního pečiva a jeho význam ve výživě člověka

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Výroba cereálního pečiva a jeho význam ve výživě člověka
Autor: Němcová, Lenka
Vedoucí: Rumíšková, Marie
Abstrakt: Téma bakalářské práce ?výroba cereálního pečiva a jeho význam ve výživě člověka? V úvodu popisuje základní charakteristiku cereálií. A nemoci způsobené nedostatkem vlákniny. Práce je zaměřená na dostupnost a sortiment pekárenských výrobků na našem trhu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/28241
Datum: 2014-02-10
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: E 25581


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
němcová_2014_dp.pdf 1.807Mb PDF Zobrazit/otevřít
němcová_2014_vp.doc 94Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
němcová_2014_op.doc 106Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet