Kyselinový profil révových vín v průběhu technologického procesu

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Kyselinový profil révových vín v průběhu technologického procesu

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Kyselinový profil révových vín v průběhu technologického procesu
Autor: Novotná Křížková, Olga
Vedoucí: Valášek, Pavel
Abstrakt: Tato diplomová práce je zaměřena na sledování kyselinového profilu révového vína v průběhu technologického procesu. V teoretické části je popsána technologie výroby révového vína se zřetelem na rozdílnosti výroby bílých, růžových a červených vín, chemické složení moštu, výsledného vína se zaměřením na organické kyseliny a stručný popis vybraných odrůd révy vinné. Dále je zde přehled metod použitých při stanovení kyselinového profilu vybraných vzorků vín. Praktická část je zaměřena na sledování kyselinového profilu v průběhu jednotlivých technologických operací v rámci celého výrobního procesu od vylisování až po lahvování hotových vín.
URI: http://hdl.handle.net/10563/28234
Datum: 2014-02-10
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 33761


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
novotná křížková_2014_dp.pdf 2.202Mb PDF Zobrazit/otevřít
novotná křížková_2014_vp.pdf 109.5Kb PDF Zobrazit/otevřít
novotná křížková_2014_op.doc 94Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet