Využití spektrometrických metod na stanovení technologických vlastností masa a masných výrobků

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Využití spektrometrických metod na stanovení technologických vlastností masa a masných výrobků

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Využití spektrometrických metod na stanovení technologických vlastností masa a masných výrobků
Autor: Mrázková, Jana
Vedoucí: Plšková, Mária
Abstrakt: Bakalářská práce je zaměřena na využití spektrometrických metod v masném průmyslu. Hodnotí možnost využití těchto metod v určování technologických vlastností masa a masných výrobků. Tyto metody jsou v celém potravinářském odvětví stále ještě ve vývoji, a proto jsou v práci uvedeny pouze dnes nejpoužívanější metody, mezi které patří Ramanova spektrometrie, spektrometrie v infračervené oblasti a v menším měřítku také fluorescenční spektrometrie a spektrometrie ve viditelné oblasti. Využití uvedených spektrometrických metod je v potravinářství velmi perspektivní.
URI: http://hdl.handle.net/10563/28232
Datum: 2014-02-10
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 33758


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
mrázková_2014_dp.pdf 2.138Mb PDF Zobrazit/otevřít
mrázková_2014_vp.doc 92Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
mrázková_2014_op.doc 93.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet