Chemické složení bazidiomycet
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Chemické složení bazidiomycet |
Autor: |
Flašarová, Lucie
|
Vedoucí: |
Rop, Otakar
|
Abstrakt:
|
Práce se zabývá charakteristikou vyšších hub, především se zaměřuje na chemické složení plodnic vyšších hub. Největší pozornost je věnována beta-glukanům, které mají fyziologicky významné účinky na lidský organismus a toxickým látkám vyšších hub. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/2789
|
Datum:
|
2009-06-04 |
Dostupnost:
|
Pouze v rámci univerzity |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
5269
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet