Stanovení kvality pekařských mouk
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Stanovení kvality pekařských mouk |
Autor: |
Žižková, Helena
|
Vedoucí: |
Mrázek, Josef
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce je zaměřena na kvalitu obilovin, používaných k výrobě pekařských mouk. Důraz je kladen na pšenici a žito. Teoretická část pojednává o historii a významu obilovin, morfologii a chemickém složení obilného zrna, jednotlivých druzích obilovin a technologii mlynářství. Praktická část se zabývá stanovením analytických ukazatelů jakosti pekařských mouk, a to stanovením vlhkosti, titrační kyselosti, obsahu mokrého lepku a obsahu popelovin u vybraných vzorků mouk. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/25499
|
Datum:
|
2013-01-16 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
30681
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet