Stanovení kvality pekařských mouk

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Stanovení kvality pekařských mouk

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Stanovení kvality pekařských mouk
Autor: Žižková, Helena
Vedoucí: Mrázek, Josef
Abstrakt: Bakalářská práce je zaměřena na kvalitu obilovin, používaných k výrobě pekařských mouk. Důraz je kladen na pšenici a žito. Teoretická část pojednává o historii a významu obilovin, morfologii a chemickém složení obilného zrna, jednotlivých druzích obilovin a technologii mlynářství. Praktická část se zabývá stanovením analytických ukazatelů jakosti pekařských mouk, a to stanovením vlhkosti, titrační kyselosti, obsahu mokrého lepku a obsahu popelovin u vybraných vzorků mouk.
URI: http://hdl.handle.net/10563/25499
Datum: 2013-01-16
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 30681


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
žižková_2013_bp.pdf 5.922Mb PDF Zobrazit/otevřít
žižková_2013_vp.doc 98Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
žižková_2013_op.doc 98Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet