Charakteristika surovin používaných na výrobu nemasových pomazánek

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Charakteristika surovin používaných na výrobu nemasových pomazánek

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Charakteristika surovin používaných na výrobu nemasových pomazánek
Autor: Pavlíková, Marcela
Vedoucí: Míšková, Zuzana
Abstrakt: Tato bakalářská práce je zaměřena na charakteristiku jednotlivých surovin, které se použí-vají pro výrobu nemasových pomazánek. Jsou zde popsány luštěniny, pseudocereálie, ně-které druhy zeleniny, droždí a tofu. Pro zlepšení kvality těchto pomazánek se využívají přídatné látky. V neposlední řadě budou popsány obalové materiály, které chrání produkt a usnadňují distribuci ke spotřebiteli.
URI: http://hdl.handle.net/10563/25497
Datum: 2013-01-16
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 30631


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
pavlíková_2013_bp.pdf 2.118Mb PDF Zobrazit/otevřít
pavlíková_2013_vp.doc 93.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
pavlíková_2013_op.doc 93Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet