Charakteristika surovin používaných na výrobu nemasových pomazánek
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
|
Název:
|
Charakteristika surovin používaných na výrobu nemasových pomazánek |
| Autor: |
Pavlíková, Marcela
|
| Vedoucí: |
Míšková, Zuzana
|
|
Abstrakt:
|
Tato bakalářská práce je zaměřena na charakteristiku jednotlivých surovin, které se použí-vají pro výrobu nemasových pomazánek. Jsou zde popsány luštěniny, pseudocereálie, ně-které druhy zeleniny, droždí a tofu. Pro zlepšení kvality těchto pomazánek se využívají přídatné látky. V neposlední řadě budou popsány obalové materiály, které chrání produkt a usnadňují distribuci ke spotřebiteli. |
|
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/25497
|
|
Datum:
|
2013-01-16 |
|
Dostupnost:
|
Bez omezení |
|
Ústav:
|
Ústav technologie potravin |
|
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
C
30631
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet