Využití probiotických bakterií ve fermentovaných potravinách

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Využití probiotických bakterií ve fermentovaných potravinách

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Využití probiotických bakterií ve fermentovaných potravinách
Autor: Konečná, Markéta
Vedoucí: Holko, Ivan
Abstrakt: Tato bakalářská práce je zaměřena na probiotika a jejich využití ve fermentovaných potravinách. Popisuje jak základní charakteristiky a požadavky na probiotické bakterie, tak jejich následný vliv na lidský organismus a výživovou hodnotu fermentovaných potravin. Dále je zde uvedena možnost náhrady klasických startovacích kultur za startovací kultury probiotické. Okrajově jsou zmíněna i témata, která s probiotiky souvisí, jako prebiotika a synbiotika.
URI: http://hdl.handle.net/10563/25441
Datum: 2013-01-16
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 25812


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
konečná_2013_bp.pdf 1.602Mb PDF Zobrazit/otevřít
konečná_2013_vp.doc 91.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
konečná_2013_op.doc 92Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet