Analýza systému bezpečnosti potravin živočišného původu
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Analýza systému bezpečnosti potravin živočišného původu |
Autor: |
Dokoupil, Ivan
|
Vedoucí: |
Lukášková, Eva
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce je zaměřena na v poslední době odbornou i laickou veřejností velmi diskutované téma bezpečnosti potravin. A to i v souvislosti s jejich kvalitou. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části jsou zpracovány poznatky z technologie výroby potravin živočišného původu, se zaměřením na mléčné výrobky v ČR, definování současného systému bezpečnosti potravin živočišného původu, jejich označování, systém včasného varování RASSF a jeho funkce a využití. V praktické části je provedena analýza účinnosti systému bezpečnosti potravin živočišného původu se zaměřením na mléčné výrobky, včetně principu zpětné vysledovatelnosti, aplikace RASSF a způsobů stažení závadného výrobku, jeho likvidace a následná opatření. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/25148
|
Datum:
|
2013-02-25 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav krizového řízení |
Studijní obor:
|
Ovládání rizik |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
D
31001
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet