Struktura antioxidantů a antioxidační aktivita cideru

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Struktura antioxidantů a antioxidační aktivita cideru

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Struktura antioxidantů a antioxidační aktivita cideru
Autor: Kováčová, Tereza
Vedoucí: Hanuštiak, Pavel
Abstrakt: Tato bakalářská práce se zabývá ciderem, jeho výrobou, chemickým složením a antioxidační aktivitou. Zaměřuje se na charakteristiku přírodních antioxidantů (vitamín C a E, karotenoidy, fenolické kyseliny, flavonoidy, a další). V této práci jsou popsány metody stanovení antioxidační aktivity cideru (DPPH, FRAP) a obsah jednotlivých antioxidantů v tomto nápoji.
URI: http://hdl.handle.net/10563/25134
Datum: 2013-01-16
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 25815


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
kováčová_2013_bp.pdf 1.654Mb PDF Zobrazit/otevřít
kováčová_2013_vp.doc 92.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
kováčová_2013_op.doc 93Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet