Srovnání účinků různých čiřících prostředků při výrobě vína

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Srovnání účinků různých čiřících prostředků při výrobě vína

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Srovnání účinků různých čiřících prostředků při výrobě vína
Autor: Vydařilá, Ludmila
Vedoucí: Buňka, František
Abstrakt: Bakalářská práce se zabývá posuzováním účinností dvou čiřících prostředků u dvou modelových vzorků vín. Účinnost čiřících prostředků byla vyhodnocována za pomocí stanovení obsahů celkových aminokyselin, volných aminokyselin a vázaných aminokyselin. Obsahy aminokyselin byly stanoveny pomocí Automatického analyzátoru aminokyselin.
URI: http://hdl.handle.net/10563/25100
Datum: 2013-01-16
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 30648


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
vydařilá_2013_bp.pdf 1.832Mb PDF Zobrazit/otevřít
vydařilá_2013_vp.doc 94Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
vydařilá_2013_op.doc 95Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet