Srovnání účinků různých čiřících prostředků při výrobě vína
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Srovnání účinků různých čiřících prostředků při výrobě vína |
Autor: |
Vydařilá, Ludmila
|
Vedoucí: |
Buňka, František
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce se zabývá posuzováním účinností dvou čiřících prostředků u dvou modelových vzorků vín. Účinnost čiřících prostředků byla vyhodnocována za pomocí stanovení obsahů celkových aminokyselin, volných aminokyselin a vázaných aminokyselin. Obsahy aminokyselin byly stanoveny pomocí Automatického analyzátoru aminokyselin. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/25100
|
Datum:
|
2013-01-16 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav technologie potravin |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
30648
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet