Technologie výroby alkoholických nápojů z révy vinné

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Technologie výroby alkoholických nápojů z révy vinné

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Technologie výroby alkoholických nápojů z révy vinné
Autor: Kováčová, Ivana
Vedoucí: Hanuštiak, Pavel
Abstrakt: Tato bakalářská práce se zabývá chemickým složením hroznů a moštu z révy vinné. Další část popisuje etanolové kvašení a jeho dílčí reakce. Jsou zde charakterizovány skupiny alkoholických nápojů vyráběných z vinné révy. V závěru práce jsou zpracovány technolo-gické postupy alkoholických nápojů vyráběných přímo z moštu a alkoholických nápojů vyráběných z révového vína.
URI: http://hdl.handle.net/10563/25033
Datum: 2013-01-16
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 25813


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
kováčová_2013_bp.pdf 1.347Mb PDF Zobrazit/otevřít
kováčová_2013_vp.doc 92.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
kováčová_2013_op.doc 92.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet