Technologie výroby alkoholických nápojů z révy vinné
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Technologie výroby alkoholických nápojů z révy vinné |
Autor: |
Kováčová, Ivana
|
Vedoucí: |
Hanuštiak, Pavel
|
Abstrakt:
|
Tato bakalářská práce se zabývá chemickým složením hroznů a moštu z révy vinné. Další část popisuje etanolové kvašení a jeho dílčí reakce. Jsou zde charakterizovány skupiny alkoholických nápojů vyráběných z vinné révy. V závěru práce jsou zpracovány technolo-gické postupy alkoholických nápojů vyráběných přímo z moštu a alkoholických nápojů vyráběných z révového vína. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/25033
|
Datum:
|
2013-01-16 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav technologie potravin |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
C
25813
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet