Srovnání obsahu vybraných dusíkatých látek v červených vínech a klaretech
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Srovnání obsahu vybraných dusíkatých látek v červených vínech a klaretech |
Autor: |
Konečná, Veronika
|
Vedoucí: |
Buňka, František
|
Abstrakt:
|
V teoretické části této bakalářské práce byla popsána výroba vína ve všech jejích krocích, a také složení vinného moštu. Dále byly charakterizovány aminokyseliny a biogenní aminy, a byl popsán jejich význam v potravinách, především ve víně. Praktická část bakalářské práce byla zaměřena na laboratorní metody analýzy aminokyselin a biogenních aminů ve víně, a bylo provedeno porovnání naměřených hodnot s odbornou literaturou. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/25008
|
Datum:
|
2013-01-16 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav technologie potravin |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
30609
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet