Srovnání obsahu vybraných dusíkatých látek v červených vínech a klaretech

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Srovnání obsahu vybraných dusíkatých látek v červených vínech a klaretech

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Srovnání obsahu vybraných dusíkatých látek v červených vínech a klaretech
Autor: Konečná, Veronika
Vedoucí: Buňka, František
Abstrakt: V teoretické části této bakalářské práce byla popsána výroba vína ve všech jejích krocích, a také složení vinného moštu. Dále byly charakterizovány aminokyseliny a biogenní aminy, a byl popsán jejich význam v potravinách, především ve víně. Praktická část bakalářské práce byla zaměřena na laboratorní metody analýzy aminokyselin a biogenních aminů ve víně, a bylo provedeno porovnání naměřených hodnot s odbornou literaturou.
URI: http://hdl.handle.net/10563/25008
Datum: 2013-01-16
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 30609


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
konečná_2013_bp.pdf 2.431Mb PDF Zobrazit/otevřít
konečná_2013_vp.doc 94Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
konečná_2013_op.doc 94Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet