Vliv sterilačního zákroku na vybrané analytické ukazatele tepelně sterilovaných ovocných výrobků
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Vliv sterilačního zákroku na vybrané analytické ukazatele tepelně sterilovaných ovocných výrobků |
Autor: |
Ondrušová, Jana
|
Vedoucí: |
Valášek, Pavel
|
Abstrakt:
|
Diplomová práce popisuje vliv sterilačního zákroku na vybrané analytické ukazatele tepelně sterilovaných ovocných výrobků. Teoretická část se zabývá popisem rozdělení ovoce, jejím chemickým složením, charakteristikou vybraných konzervárenských surovin, technologii výroby tepelně sterilovaných ovocných výrobků a popisem analytických metod pro kontrolu těchto výrobků. V praktické části jsou popsány vybrané analytické metody využité pro srovnání jednotlivých vzorků, na nichž byly aplikované různé sterilační zákroky. Sledován byl obsah vitaminu C, antioxidační kapacita a antokyanových barviv. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/25006
|
Datum:
|
2013-01-16 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav technologie potravin |
Studijní obor:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
30755
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet