Výživa jako faktor prevence kardiovaskulárních onemocnění

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Výživa jako faktor prevence kardiovaskulárních onemocnění

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Výživa jako faktor prevence kardiovaskulárních onemocnění
Autor: Sedláčková, Libuše
Vedoucí: Velichová, Helena
Abstrakt: Diplomová práce se zabývá problematikou související s výživou při prevenci kardiovaskulárních onemocnění. Teoretická část je zaměřena na charakteristiku kardiovaskulárních onemocnění a rizikové faktory, které se podílejí na vzniku těchto onemocnění nebo zhoršují jejich průběh. V teoretické části jsou dále uvedena pravidla zdravé výživy, výživová a dietní opatření. Cílem praktické části bylo provést vyhodnocení výsledků analýzy tělesné kompozice u rizikové skupiny osob v programu pro nutričního poradce, sestavit vzorový jídelníček s preventivním působením a zhodnotit stravování kardiaků během lázeňské léčby.
URI: http://hdl.handle.net/10563/24939
Datum: 2013-01-16
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 30776


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
sedláčková_2013_dp.pdf 4.205Mb PDF Zobrazit/otevřít
sedláčková_2013_vp.doc 96Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
sedláčková_2013_op.doc 97Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet