Cider - technologie výroby a průzkum informovanosti
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
|
Název:
|
Cider - technologie výroby a průzkum informovanosti |
| Autor: |
Urbánek, David
|
| Vedoucí: |
Hanuštiak, Pavel
|
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce je zaměřena na technologii výroby cideru. Definuje tento nápoj, obsahuje stručný popis o jeho historii a představuje tři české výrobce cideru. Podstatnou část této práce tvoří popis kroků při výrobě cideru. V praktické části je vyhodnocení informovanosti českých občanů o cideru. |
|
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/24828
|
|
Datum:
|
2013-01-16 |
|
Dostupnost:
|
Bez omezení |
|
Ústav:
|
Ústav technologie potravin |
|
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
|
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
30644
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet