Posouzení ztrát hmotnosti tepelně opracovaných masných výrobků v průběhu technologického zpracování

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Posouzení ztrát hmotnosti tepelně opracovaných masných výrobků v průběhu technologického zpracování

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Posouzení ztrát hmotnosti tepelně opracovaných masných výrobků v průběhu technologického zpracování
Autor: Zderčíková, Eva
Vedoucí: Gál, Robert
Abstrakt: V diplomové práci byly sledovány a hodnoceny hmotnostní ztráty tepelně opracovaných masných výrobků v průběhu technologického zpracování. Měření hmotnostních ztrát bylo provedeno ve firmě Voma v Uherském Brodě. Cílem práce bylo srovnání jednotlivých hmotnostních ztrát tepelně opracovaných masných výrobků v průběhu technologického zpracování. Posuzovány byly různé ztráty tepelně opracovaných masných výrobků, u kterých byly hodnoceny ztráty hmotnosti vlivem použití rozdílných druhů obalových materiálů a odlišné technologie tepelného opracování.
URI: http://hdl.handle.net/10563/24766
Datum: 2013-01-16
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 30809


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
zderčíková_2013_dp.pdf 2.169Mb PDF Zobrazit/otevřít
zderčíková_2013_vp.doc 99Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
zderčíková_2013_op.doc 94.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet