Vliv modifikace přípravy těsta na vlastnosti bezlepkového fermentovaného pečiva

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Vliv modifikace přípravy těsta na vlastnosti bezlepkového fermentovaného pečiva

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Vliv modifikace přípravy těsta na vlastnosti bezlepkového fermentovaného pečiva
Autor: Tomšíková, Lucie
Vedoucí: Burešová, Iva
Abstrakt: Tato diplomová práce je zpracována na téma ?Vliv modifikace přípravy těsta na vlastnosti bezlepkového fermentovaného pečiva?. Zabývá se charakteristikami jednotlivých druhů obilovin používaných pro výrobu bezlepkového fermentovaného pečiva, a dále vhodnou technologií pro jeho výrobu. Praktická část je zaměřena na pekařský pokus, který zkoumá vliv, použití rýžové a pohankové mouky v různých poměrech, na fyzikální vlastnosti fer-mentovaného bezlepkového pečiva. Dále byla v rámci praktické části provedena senzorická analýza porovnávající vlastnosti mezi pšeničnožitným a bezlepkovým chlebem.
URI: http://hdl.handle.net/10563/24681
Datum: 2013-01-16
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 30803


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
tomšíková_2013_dp.pdf 1.594Mb PDF Zobrazit/otevřít
tomšíková_2013_vp.doc 94Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
tomšíková_2013_op.doc 96.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet