Stanovení stravitelnosti a vlákniny v netradičních cereáliích a rýži

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Stanovení stravitelnosti a vlákniny v netradičních cereáliích a rýži

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Stanovení stravitelnosti a vlákniny v netradičních cereáliích a rýži
Autor: Svoboda, Petr
Vedoucí: Sumczynski, Daniela
Abstrakt: Diplomová práce byla zaměřena na stravitelnost vybraných druhů cereálií, stanovení obsahu hrubé a neutrálně-detergentní vlákniny, popela a sušiny u vybraných vzorků pšenice a rýže. V této práci je obsažena charakteristika analyzovaných obilnin, jsou zde charakterizovány základní živiny, je popsána také vláknina, její složení a způsoby jejího stanovení. V experimentální části jsou uvedeny hodnoty stravitelnosti organické hmoty a sušiny, dále jsou prezentovány procentuální obsahy hrubé a neutrálně-detergentní vlákniny.
URI: http://hdl.handle.net/10563/24670
Datum: 2013-01-16
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 30783


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
svoboda_2013_dp.pdf 2.986Mb PDF Zobrazit/otevřít
svoboda_2013_vp.doc 94.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
svoboda_2013_op.doc 99.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet