[NEOBHÁJENO] Obsah amylosy a amylopektinu v pšeničné mouce

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

[NEOBHÁJENO] Obsah amylosy a amylopektinu v pšeničné mouce

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: [NEOBHÁJENO] Obsah amylosy a amylopektinu v pšeničné mouce
Autor: Bačáková, Martina
Vedoucí: Dvořáková, Monika
Abstrakt: Práce se zabývá obsahem amylosy ve škrobu pšeničné mouky. Amylosa je stanovena pomocí modifikované metody Con A vyvinuté Yunem a Mathesonem. Teoretická část se zabývá základními informacemi o škrobu a pšeničné mouce.
URI: http://hdl.handle.net/10563/24607
Datum: 2013-02-18
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie tuků, tenzidů a kosmetiky
Studijní obor: Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
bačáková_2013_dp.pdf 1.236Mb PDF Zobrazit/otevřít
bačáková_2013_vp.pdf 171.1Kb PDF Zobrazit/otevřít
bačáková_2013_op.doc 101Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet