[NEOBHÁJENO] Obsah amylosy a amylopektinu v pšeničné mouce
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
|
Název:
|
[NEOBHÁJENO] Obsah amylosy a amylopektinu v pšeničné mouce |
| Autor: |
Bačáková, Martina
|
| Vedoucí: |
Dvořáková, Monika
|
|
Abstrakt:
|
Práce se zabývá obsahem amylosy ve škrobu pšeničné mouky. Amylosa je stanovena pomocí modifikované metody Con A vyvinuté Yunem a Mathesonem. Teoretická část se zabývá základními informacemi o škrobu a pšeničné mouce. |
|
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/24607
|
|
Datum:
|
2013-02-18 |
|
Dostupnost:
|
Bez omezení |
|
Ústav:
|
Ústav technologie tuků, tenzidů a kosmetiky |
|
Studijní obor:
|
Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky |
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet