Biologicky aktivní látky v krajových a komerčních odrůdách jabloní

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Biologicky aktivní látky v krajových a komerčních odrůdách jabloní

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Biologicky aktivní látky v krajových a komerčních odrůdách jabloní
Autor: Bušová, Renáta
Vedoucí: Rop, Otakar
Abstrakt: Bakalářská práce se zabývá výskytem bioaktivních látek v plodech jabloní. Srovnány jsou zejména jednotlivé odrůdy, a to ve vztahu k obsahu minerálních látek, vitaminů a polyfe-nolických sloučenin. Zajímavá je vysoká antioxidační účinnost krajových odrůd 'Matčino', 'Panenské české' a 'Strýmka'.
URI: http://hdl.handle.net/10563/24592
Datum: 2013-02-11
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 29428


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
bušová_2013_bp.pdf 8.385Mb PDF Zobrazit/otevřít
bušová_2013_vp.doc 93Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
bušová_2013_op.doc 92Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet