Stanovení změn vitaminu C v potravinách pomocí HPLC

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Stanovení změn vitaminu C v potravinách pomocí HPLC

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Stanovení změn vitaminu C v potravinách pomocí HPLC
Autor: Konečná, Jana
Vedoucí: Severová, Marta
Abstrakt: Bakalářská práce se v teoretické části zabývá charakteristikou, chemickou strukturou, působením v organismu a stabilitou vitaminu C. Součástí je rešerše o využití vitaminu C v potravinářském průmyslu. Ve stručnosti se zabývá běžně používanými metodami laboratorního stanovení vitaminu C. Obsahuje obecnou charakteristiku metody vysokoúčinné kapalinové chromatografie a přehled metod HPLC pro stanovení vitaminu C v potravinách se zaměřením na nápoje.
URI: http://hdl.handle.net/10563/2444
Datum: 2007-06-04
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 5283


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
konečná_2007_bp.pdf 938.2Kb PDF Zobrazit/otevřít
konečná_2007_vp.doc 39Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
konečná_2007_op.doc 51.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet