Aplikace biologicky aktivních látek do jogurtů
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Aplikace biologicky aktivních látek do jogurtů |
Autor: |
Zerzanová, Jitka
|
Vedoucí: |
Tomášová, Zuzana
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce byla zaměřena na realizaci výroby jogurtů s přídavkem lněné moučky. Teoretická část práce je zaměřena na charakteristiku mléka, jogurtů a jogurtových kultur.Zabývá se také okrajově čistými mlékařskými kulturami a bifidobakteriemi.Praktická část je zaměřena na výrobu jogurtů, která byla realizována v laboratorních podmínkách. U vyrobených jogurtů byla měřena textura a pH. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/24312
|
Datum:
|
2013-02-11 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Studijní obor:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
C
30716
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet