Aplikace biologicky aktivních látek do jogurtů

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Aplikace biologicky aktivních látek do jogurtů

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Aplikace biologicky aktivních látek do jogurtů
Autor: Zerzanová, Jitka
Vedoucí: Tomášová, Zuzana
Abstrakt: Bakalářská práce byla zaměřena na realizaci výroby jogurtů s přídavkem lněné moučky. Teoretická část práce je zaměřena na charakteristiku mléka, jogurtů a jogurtových kultur.Zabývá se také okrajově čistými mlékařskými kulturami a bifidobakteriemi.Praktická část je zaměřena na výrobu jogurtů, která byla realizována v laboratorních podmínkách. U vyrobených jogurtů byla měřena textura a pH.
URI: http://hdl.handle.net/10563/24312
Datum: 2013-02-11
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 30716


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
zerzanová_2013_bp.pdf 3.081Mb PDF Zobrazit/otevřít
zerzanová_2013_vp.doc 95Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
zerzanová_2013_op.doc 98.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet