Toxické látky v potravinách

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Toxické látky v potravinách

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Toxické látky v potravinách
Autor: Ivičičová, Markéta
Vedoucí: Kráčmar, Stanislav
Abstrakt: Bakalářská práce uvádí poznatky o toxických látkách, které můžeme nalézt v různých druzích potravin živočišného i rostlinného původu. Poukazuje na škodlivost vý-robků, které mnohdy mylně považujeme za zdravé a najít jejich možné zdravější alternativy a řešení. Uvádí, že ne všechny toxické látky jsou do potravního řetězce vneseny vlivem životního prostředí (spalování paliv, spádem ze znečištěného ovzduší, kontaminovanou vodou, půdou, v důsledku používané agrochemie), ale také při technologickém zpracování, výrobě potravin, jejich balení a transportu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/24301
Datum: 2013-02-11
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: D 29680


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
ivičičová_2013_bp.pdf 1.240Mb PDF Zobrazit/otevřít
ivičičová_2013_vp.doc 92.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
ivičičová_2013_op.doc 92Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet