Polyfenolické látky vznikající při zrání vína a jejich vliv na lidské zdraví

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Polyfenolické látky vznikající při zrání vína a jejich vliv na lidské zdraví

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Polyfenolické látky vznikající při zrání vína a jejich vliv na lidské zdraví
Autor: Kuncová, Šárka
Vedoucí: Stávek, Jan
Abstrakt: Tato práce je zaměřená na vznik a význam polyfenolických látek ve víně. Úvodní část popisuje jejich rozdělení na podskupiny a vyjmenovává důležité zástupce. Další část se zabývá jejich chemickými přeměnami během technologického procesu výroby vína. Závěrečná kapitola pak shrnuje dosavadní poznatky a vědomosti o zdraví prospěšném vlivu polyfenolických látek na lidské tělo a jeho orgánové soustavy s důrazem na specifické účinky při léčbě určitých onemocnění.
URI: http://hdl.handle.net/10563/24139
Datum: 2013-02-11
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 29869


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
kuncová_2013_bp.pdf 1.945Mb PDF Zobrazit/otevřít
kuncová_2013_vp.doc 93.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
kuncová_2013_op.pdf 66.47Kb PDF Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet