Stanovení základních chemických charakteristik neobvyklých druhů rýže

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Stanovení základních chemických charakteristik neobvyklých druhů rýže

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Stanovení základních chemických charakteristik neobvyklých druhů rýže
Autor: Kozáčiková, Michaela
Vedoucí: Sumczynski, Daniela
Abstrakt: Teoretická část je zaměřena na taxonomické členění rýže, její morfologii a chemické složení rýžového zrna. Experimentální část je zaměřena na stanovení obsahu popela, sušiny, tuku a dusíkatých látek u jednotlivých druhů rýže. Obsah popela se ve vzorcích pohybuje v rozmezí 0,35 - 1,62 %. Obsah vlhkosti rýžových zrn je 7,92 - 11,69 %. Zkoumané vzorky obsahují 0,43 - 4,39 % tuku a obsah dusíkatých látek se pohybuje v rozmezí 6,88 - 10,83 %.
URI: http://hdl.handle.net/10563/24015
Datum: 2013-02-11
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 25702


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
kozáčiková_2013_dp.pdf 2.189Mb PDF Zobrazit/otevřít
kozáčiková_2013_vp.doc 94.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
kozáčiková_2013_op.doc 96Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet