Kvalita fritovacích olejů v různých typech stravovacích zařízeních
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
|
Název:
|
Kvalita fritovacích olejů v různých typech stravovacích zařízeních |
| Autor: |
Permedla, Radim
|
| Vedoucí: |
Mlček, Jiří
|
|
Abstrakt:
|
Diplomová práce je zaměřena na kvalitu fritovacích olejů v různých typech stravovacích zařízení. V teoretické části je popisováno chemické složení olejů, dále výroba fritovacích olejů určených pro fritování. Další část se zabývá vlivem fritovacích olejů na výživu a zdraví člověka. V praktické části se diplomová práce zabývá měřením fritovacích olejů v provozovnách veřejného stravování a jejich následným vyhodnocením. Analýza je sta-novena podle polárních sloučenin v oleji (TPM). |
|
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/23933
|
|
Datum:
|
2013-02-11 |
|
Dostupnost:
|
Bez omezení |
|
Ústav:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
|
Studijní obor:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
|
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
29262
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet