Postoj konzumentů ke kvalitě a význam medu v České republice

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Postoj konzumentů ke kvalitě a význam medu v České republice

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Postoj konzumentů ke kvalitě a význam medu v České republice
Autor: Permedlová, Pavlína
Vedoucí: Mlček, Jiří
Abstrakt: Diplomová práce je v teoretické části zaměřena na historii perníkářství, rozdělení medu podle původu a druhu. Je popsáno chemické složení medu a jakostní parametry. V praktické části se zabývá analytickým měřením textury litého a tvarovaného perníku za použití medu květového a medovicového s různou dávkou medu v těstě. Byla provedena senzorická analýza u vzorků výrobků s odlišným dávkováním květového a medovicového medu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/23910
Datum: 2013-02-11
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 29264


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
permedlová_2013_dp.pdf 1.911Mb PDF Zobrazit/otevřít
permedlová_2013_vp.doc 96Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
permedlová_2013_op.pdf 473.1Kb PDF Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet