Způsoby stravování ve VS ČR a jejich vliv na stravovací návyky vězňů
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Způsoby stravování ve VS ČR a jejich vliv na stravovací návyky vězňů |
Autor: |
Švehla, Stanislav
|
Vedoucí: |
Kráčmar, Stanislav
|
Abstrakt:
|
Cílem diplomové práce bylo rozšířit přehled o způsobu, úrovni a koncepci stravování vězňů ve stravovacích zařízeních Vězeňské služby ČR. Práce se zabývá systémem stravování jednotlivých kategorií strávníků s ohledem na stanovené finančních náležitostí stravy a plnění stanovených nutričních hodnot, včetně doporučených dávek potravin. Práce se rovněž zabývá skladbou strávníků, stravovacími návyky vězňů a jejich možným vývojem v důsledku vlivu systému stravování v zařízeních Vězeňské služby ČR. Součástí práce je také dotazníkový průzkum, zaměřený na porovnání stravovacích návyků před výkonem trestu a v současnosti. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/23282
|
Datum:
|
2012-01-06 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Studijní obor:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
25412
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet