Vliv rafinace na kvalitativní parametry a stabilitu rostlinných olejů lisovaných za studena
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Vliv rafinace na kvalitativní parametry a stabilitu rostlinných olejů lisovaných za studena |
Autor: |
Procházková, Eva
|
Vedoucí: |
Valášek, Pavel
|
Abstrakt:
|
1. Vymezte místo jedlých olejů v rámci skupiny lipidů 2. Popište možnosti sledování kvalitativních parametrů olejů z analytického hlediska 3. Charakterizujte skupinu panenských olejů a uveďte možnosti jejich rafinace 4. Vhodnými metodami proveďte srovnání stability vzorků olejů bez rafinace a po rafinaci za různých podmínek 5. Získané výsledky vyhodnoťte a na jejich základě formulujte závěry a praktická doporučení |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/2327
|
Datum:
|
2006-05-31 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství a chemie |
Studijní obor:
|
Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
2224
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet