Technologie výroby specifických druhů piva
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Technologie výroby specifických druhů piva |
Autor: |
Mészáros, Marcel
|
Vedoucí: |
Burešová, Iva
|
Abstrakt:
|
Cílem této bakalářské práce je popsat historii vaření piva, suroviny pro výrobu a vlastní technologii výroby piva. Zařazeno bylo rozdělení piva do skupin podle vyhlášky ministerstva zemědělství č. 335/2000 Sb. Uvedeno je také rozdělení piva podle způsobu hlavního kvašení a jsou popsány vlastnosti vybraných specifických druhů piva. Konkrétně byly posuzovány většinou netradiční druhy piva a byl kladen důraz na odlišnosti v používaných surovinách a v technologii výroby. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/23269
|
Datum:
|
2011-01-06 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Studijní obor:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
25411
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet