Zastoupení cholesterolu v živočišných produktech a jeho význam ve výživě.

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Zastoupení cholesterolu v živočišných produktech a jeho význam ve výživě.

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Zastoupení cholesterolu v živočišných produktech a jeho význam ve výživě.
Autor: Rychlík, Antonín
Vedoucí: Gál, Robert
Abstrakt: Bakalářská práce se zabývá charakteristikou cholesterolu a jeho metabolismem. Mapuje jeho obsah v živočišných produktech a možnosti jeho snížení. V další části popisuje výživová doporučení pro optimální hodnotu cholesterolu v krvi člověka.
URI: http://hdl.handle.net/10563/23125
Datum: 2012-01-06
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 25615


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
rychlík_2012_bp.pdf 1.530Mb PDF Zobrazit/otevřít
rychlík_2012_vp.doc 92Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
rychlík_2012_op.doc 94Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet