Zastoupení cholesterolu v živočišných produktech a jeho význam ve výživě.
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Zastoupení cholesterolu v živočišných produktech a jeho význam ve výživě. |
Autor: |
Rychlík, Antonín
|
Vedoucí: |
Gál, Robert
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce se zabývá charakteristikou cholesterolu a jeho metabolismem. Mapuje jeho obsah v živočišných produktech a možnosti jeho snížení. V další části popisuje výživová doporučení pro optimální hodnotu cholesterolu v krvi člověka. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/23125
|
Datum:
|
2012-01-06 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Studijní obor:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
25615
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet