Stanovení významných aromatických látek v odrůdových vínech

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Stanovení významných aromatických látek v odrůdových vínech

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Stanovení významných aromatických látek v odrůdových vínech
Autor: Benadová, Petra
Vedoucí: Fišera, Miroslav
Abstrakt: Předmětem mé diplomové práce bylo stanovit aromatické látky ve vybraných vzorcích vín, které byli odebrány ze dvou vinařství. V teoretické části práce je popsána technologie výroby révového vína, chemické složení, vybrané aromatické látky a popis stanovení aromatických látek ve víně. V praktické části je uvedena metodika stanovení aromatických látek pomocí plynové chromatografie a vlastní stanovení aromatických látek ve vzorcích vína.
URI: http://hdl.handle.net/10563/23098
Datum: 2012-01-06
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: E 25643


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
benadová_2012_dp.pdf 10.18Mb PDF Zobrazit/otevřít
benadová_2012_vp.pdf 63.42Kb PDF Zobrazit/otevřít
benadová_2012_op.pdf 63.55Kb PDF Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet