Káva bez kofeinu a senzorické hodnocení kávy.
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Káva bez kofeinu a senzorické hodnocení kávy. |
Autor: |
Špačková, Kateřina
|
Vedoucí: |
Matějíčková, Radmila
|
Abstrakt:
|
Tato bakalářská práce pojednává o senzorickém hodnocení kávy bez kofeinu a kávovin. Práce je rozdělena na dvě části. V teoretické části se zabývám historií kávy, dělením kávovníků, výrobou, zpracováním, složením a stručným popisem samotného významu slova senzorické hodnocení. V druhé části se pak věnuju senzorickým hodnocením káv bez kofeinu a kávovin. To nejen u celého praženého zrna, ale i vařené kávy. Hodnocení jsem uzavřela tím, jak samotný obal výrobku působí na spotřebitele. Práce obsahuje spotřebitelský dotazník zaměřen na vyhodnocení preferencí spotřebitelů při výběru káv. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/22958
|
Datum:
|
2012-01-06 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Studijní obor:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
C
25783
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet