Káva bez kofeinu a senzorické hodnocení kávy.

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Káva bez kofeinu a senzorické hodnocení kávy.

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Káva bez kofeinu a senzorické hodnocení kávy.
Autor: Špačková, Kateřina
Vedoucí: Matějíčková, Radmila
Abstrakt: Tato bakalářská práce pojednává o senzorickém hodnocení kávy bez kofeinu a kávovin. Práce je rozdělena na dvě části. V teoretické části se zabývám historií kávy, dělením kávovníků, výrobou, zpracováním, složením a stručným popisem samotného významu slova senzorické hodnocení. V druhé části se pak věnuju senzorickým hodnocením káv bez kofeinu a kávovin. To nejen u celého praženého zrna, ale i vařené kávy. Hodnocení jsem uzavřela tím, jak samotný obal výrobku působí na spotřebitele. Práce obsahuje spotřebitelský dotazník zaměřen na vyhodnocení preferencí spotřebitelů při výběru káv.
URI: http://hdl.handle.net/10563/22958
Datum: 2012-01-06
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 25783


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
špačková_2012_bp.pdf 11.86Mb PDF Zobrazit/otevřít
špačková_2012_vp.doc 95.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
špačková_2012_op.doc 96.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet