Výroba bezlepkového pečiva a jeho uplatnění na trhu

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Výroba bezlepkového pečiva a jeho uplatnění na trhu

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Výroba bezlepkového pečiva a jeho uplatnění na trhu
Autor: Večeřová, Božena
Vedoucí: Burešová, Iva
Abstrakt: Diplomová práce je zaměřena na průzkum v oblasti výroby bezlepkového pečiva, především cukrářských výrobků v letech 2006-2011 na střední škole. Součástí práce je ekonomická analýza vývoje ceny a dotazník, kde bylo zjišťováno, jaký byl o tyto výrobky zájem mezi spotřebiteli.
URI: http://hdl.handle.net/10563/22953
Datum: 2012-01-06
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 25501


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
večeřová_2012_dp.pdf 2.551Mb PDF Zobrazit/otevřít
večeřová_2012_vp.doc 95Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
večeřová_2012_op.doc 96Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet