Vegetariánství- jeho druhy a význam ve výživě člověka.
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Vegetariánství- jeho druhy a význam ve výživě člověka. |
Autor: |
Hynčicová, Simona
|
Vedoucí: |
Matějíčková, Radmila
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce se zabývá tématem vegetariánství. Definuje tento způsob stravová-ní, popisuje jeho počátky a druhy vegetariánství. Dále popisuje alternativní směry stravo-vání a další stravovací systémy. Zabývá se vegetariánskou stravou a jeho účinky na zdraví člověka. Popsány jsou základní živiny a ostatní důležité složky potravy, které by neměly chybět ve stravě člověka. Také je uvedeno doporučené složení denní stravy a nakonec prů-zkum trhu, který se zabývá konkrétními výrobky pro vegetariány. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/22877
|
Datum:
|
2012-01-06 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Studijní obor:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
C
25673
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet