Stanovení základních chemických charakteristik výrobků z ječmene

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Stanovení základních chemických charakteristik výrobků z ječmene

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Stanovení základních chemických charakteristik výrobků z ječmene
Autor: Burgetová, Vladislava
Vedoucí: Sumczynski, Daniela
Abstrakt: Teoretická část diplomové práce se zabývá charakteristikou běžně pěstovaných obilnin. Charakterizuje jejich chemické složení a morfologii obilky, přičemž pozornost je věnována hlavně ječmeni. Práce shrnuje význam ječmene pro potravinářský průmysl, popisuje jeho zdravotní účinky na člověka a využití ječmene jako zelené potraviny. Dále jsou charakterizovány metody použité pro chemickou analýzu výrobků z ječmene. V praktické části je prezentováno stanovení obsahu sušiny, popele, tuku a celkového obsahu dusíkatých látek u jednotlivých druhů výrobků z ječmene.
URI: http://hdl.handle.net/10563/22679
Datum: 2012-01-06
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 25703


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
burgetová_2012_dp.pdf 4.204Mb PDF Zobrazit/otevřít
burgetová_2012_vp.doc 94.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
burgetová_2012_op.doc 97.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet