Zjišťování základních parametrů pšenice potravinářské
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Zjišťování základních parametrů pšenice potravinářské |
Autor: |
Vlachová, Zuzana
|
Vedoucí: |
Kopecký, Luboš
|
Abstrakt:
|
Tato diplomová práce s názvem ?Zjišťování základních parametrů pšenice potravinářské? se zabývá měřením technologických parametrů vzorků pšenice, pro jejich začlenění do dané kategorie dle platných ČSN. V teoretické části je stručně popsána stavba obilného zrna, jeho chemické složení, rozdělení jakostí pšenice a principy stanovení technologických ukazatelů pšenice potravinářské. Pro praktickou část byly odebrány vzorky označené jako pšenice potravinářská, z nákupního střediska firmy Navos, a.s., pracoviště Kyjov. Výsledkem bylo zjištění, že jimi stanovené vzorky odpovídají normě pro zařazení pšenice do kategorie potravinářská. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/22619
|
Datum:
|
2012-01-06 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Studijní obor:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
25816
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet