Senzorické porovnání vín vyrobeného tradiční technologií u malovinařů a technologií s řízeným kvašením

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Senzorické porovnání vín vyrobeného tradiční technologií u malovinařů a technologií s řízeným kvašením

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Senzorické porovnání vín vyrobeného tradiční technologií u malovinařů a technologií s řízeným kvašením
Autor: Zálešák, Roman
Vedoucí: Gálová, Jitka
Abstrakt: Bakalářská práce je zaměřena na výrobu vína tradiční technologií u malovinařů a technologií řízeným kvašením. Teoretická část popisuje historii a technologii výroby vína. Jsou popsány tradiční a moderní postupy a jejich vzájemné rozdíly. Praktická část práce hodnotí vína, která byla vyrobená tradiční nebo moderní metodou. Vína byla senzoricky hodnocena zasvěcennými hodnotiteli, kteří se podílely na celkovém hodnocení. Všechna hodnocení jsou znázorněna v grafech a tabulkách a dávají přehled o senzorických aspektech obou skupin.
URI: http://hdl.handle.net/10563/22599
Datum: 2012-01-06
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 25805


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
zálešák_2012_bp.pdf 2.140Mb PDF Zobrazit/otevřít
zálešák_2012_vp.doc 93.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
zálešák_2012_op.doc 95Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet