Senzorické porovnání vín vyrobeného tradiční technologií u malovinařů a technologií s řízeným kvašením
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Senzorické porovnání vín vyrobeného tradiční technologií u malovinařů a technologií s řízeným kvašením |
Autor: |
Zálešák, Roman
|
Vedoucí: |
Gálová, Jitka
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce je zaměřena na výrobu vína tradiční technologií u malovinařů a technologií řízeným kvašením. Teoretická část popisuje historii a technologii výroby vína. Jsou popsány tradiční a moderní postupy a jejich vzájemné rozdíly. Praktická část práce hodnotí vína, která byla vyrobená tradiční nebo moderní metodou. Vína byla senzoricky hodnocena zasvěcennými hodnotiteli, kteří se podílely na celkovém hodnocení. Všechna hodnocení jsou znázorněna v grafech a tabulkách a dávají přehled o senzorických aspektech obou skupin. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/22599
|
Datum:
|
2012-01-06 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Studijní obor:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
25805
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet