Možnosti konzervace plnotučné hořčice bez využití chemických konzervantů

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Možnosti konzervace plnotučné hořčice bez využití chemických konzervantů

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Možnosti konzervace plnotučné hořčice bez využití chemických konzervantů
Autor: Navrátilová, Kristýna
Vedoucí: Gál, Robert
Abstrakt: Cílem této diplomové práce je sestavit funkční recepturu pro výrobu plnotučné hořčice bez tradičních chemických konzervantů. Teoretická část této práce se zabývá problematikou konzervace potravin a shrnuje vhodné, aplikovatelné metody, vedoucí k prodloužení trvanlivosti plnotučné hořčice. Praktická část je zaměřena na hodnocení údržnosti polotovarů ošetřených jednotlivými, v teoretické části zmíněnými, metodami. Chemická kritéria pro hodnocení jsou obsah kyseliny octové a obsah sušiny, mikrobiologickými kritérii jsou CPM, počet kvasinek a plísní.
URI: http://hdl.handle.net/10563/22561
Datum: 2012-01-06
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 25804


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
navrátilová_2012_dp.pdf 2.280Mb PDF Zobrazit/otevřít
navrátilová_2012_vp.doc 94Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
navrátilová_2012_op.doc 96Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet