Změny obsahu kyseliny askorbové v ovoci v průběhu skladování

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Změny obsahu kyseliny askorbové v ovoci v průběhu skladování

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Změny obsahu kyseliny askorbové v ovoci v průběhu skladování
Autor: Mrázová, Barbora
Vedoucí: Škrovánková, Soňa
Abstrakt: V teoretické části diplomové práce je charakterizován vitamin C, jeho vlastnosti, zdroje a ztráty v potravinách. Popsány jsou i běžně používané metody stanovení vitaminu C, se zaměřením na metodu HPLC. Experimentální část je zaměřena na stanovení kyseliny askorbové v ovoci metodou HPLC/UV v průběhu skladování u vybraných druhů ovoce (citron, pomeranč, mandarinka, kiwi, jablka Gloster, Golden Delicious a Gala, grep bílý a červený, limeta, pomelo, hruška, jahody).
URI: http://hdl.handle.net/10563/22489
Datum: 2012-02-01
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 25547


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
mrázová_2012_dp.pdf 3.227Mb PDF Zobrazit/otevřít
mrázová_2012_vp.doc 96.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
mrázová_2012_op.doc 94.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet