Rostlinné tuky z potravinářského a chemického hlediska

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Rostlinné tuky z potravinářského a chemického hlediska

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Rostlinné tuky z potravinářského a chemického hlediska
Autor: Prachařová, Renáta
Vedoucí: Procházková, Eva
Abstrakt: Bakalářská práce se zabývá charakteristikou rostlinných olejů a tuků. V práci je uvedeno chemické složení lipidů, olejniny používané pro výrobu olejů a jejich zpracování. V další části se práce zabývá využitím rostlinných tuků v potravinářství a v chemickém průmyslu. Je také popsán význam tuků ve výživě člověka a změny, které u tuků probíhají v průběhu skladování a zpracování.
URI: http://hdl.handle.net/10563/22473
Datum: 2012-01-06
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 25687


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
prachařová_2012_bp.pdf 1.027Mb PDF Zobrazit/otevřít
prachařová_2012_vp.pdf 122.6Kb PDF Zobrazit/otevřít
prachařová_2012_op.pdf 65.95Kb PDF Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet