Srovnání senzorických profilů roztíratelných tuků
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Srovnání senzorických profilů roztíratelných tuků |
Autor: |
Jurečková, Lucie
|
Vedoucí: |
Zemanová, Vladimíra
|
Abstrakt:
|
Ve své bakalářské práci se zabývám srovnáním senzorických profilů mléčného a směsného roztíratelného tuku. Výrobky byly předkládány k senzorickému hodnocení první den, dvacátý pátý den a padesátý den spotřeby laické a odborné veřejnosti. Cílem je zjistit, zda veřejnost vnímá senzorické rozdíly mezi roztíratelnými tuky a jak se stanovené deskriptory chuti projeví v průběhu celé doby skladovaní výrobků. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/22464
|
Datum:
|
2012-01-06 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Studijní obor:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
25656
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet