Význam vybraných druhů hmyzu v gastronomii
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Význam vybraných druhů hmyzu v gastronomii |
Autor: |
Řezníček, Stanislav
|
Vedoucí: |
Mlček, Jiří
|
Abstrakt:
|
Bakalářská páce se zabývá konzumací jedlého hmyzu - Entomofagií. Obecně popisuje nu-triční hodnoty a chemické složení vybraných druhů jedlého hmyzu. Podrobněji se zaměřuje na způsoby sběru a konzumaci hmyzu v různých zemích. Charakterizuje základní kulinární úpravy v gastronomii a další možnosti využití hmyzu v nedaleké budoucnosti. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/22319
|
Datum:
|
2012-01-06 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Studijní obor:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
24258
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet