Výživa při ledvinové nedostatečnosti

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Výživa při ledvinové nedostatečnosti

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Výživa při ledvinové nedostatečnosti
Autor: Zelená, Kateřina
Vedoucí: Velichová, Helena
Abstrakt: Bakalářská práce se zabývá ledvinovou nedostatečností a výživou při tomto onemocnění. Charakterizuje onemocnění od fáze akutní a chronické až po léčbu dialyzační a transplantaci ledvin. Ve všech stadiích léčby je nutností výživu přizpůsobit stavu nemocného. Jsou zde popsána základní pravidla při ledvinové nedostatečnosti, uvedena dietní opatření s omezeními.
URI: http://hdl.handle.net/10563/22277
Datum: 2012-01-06
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 24546


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
zelená_2012_bp.pdf 1.850Mb PDF Zobrazit/otevřít
zelená_2012_vp.doc 93Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
zelená_2012_op.doc 93Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet