Ječmen a jeho využití k výrobě nápojů

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Ječmen a jeho využití k výrobě nápojů

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Ječmen a jeho využití k výrobě nápojů
Autor: Minarčík, Tomáš
Vedoucí: Sumczynski, Daniela
Abstrakt: Tato bakalářská práce shrnuje dostupné poznatky o nápoji z mladého ječmene. Zabývá se charakteristikou, vlastnostmi i souvisejícími aspekty obsažených účinných látek a vlivem užívání nápoje z mladého ječmene na lidský organismus.
URI: http://hdl.handle.net/10563/22267
Datum: 2012-01-06
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 25573


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
minarčík_2012_bp.pdf 2.270Mb PDF Zobrazit/otevřít
minarčík_2012_vp.doc 93Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
minarčík_2012_op.doc 92Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet