Ječmen a jeho využití k výrobě nápojů
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Ječmen a jeho využití k výrobě nápojů |
Autor: |
Minarčík, Tomáš
|
Vedoucí: |
Sumczynski, Daniela
|
Abstrakt:
|
Tato bakalářská práce shrnuje dostupné poznatky o nápoji z mladého ječmene. Zabývá se charakteristikou, vlastnostmi i souvisejícími aspekty obsažených účinných látek a vlivem užívání nápoje z mladého ječmene na lidský organismus. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/22267
|
Datum:
|
2012-01-06 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Studijní obor:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
25573
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet