Stravování v lázeňství
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
|
Název:
|
Stravování v lázeňství |
| Autor: |
Talarovičová, Kateřina
|
| Vedoucí: |
Kubovič, František
|
|
Abstrakt:
|
Cílem této bakalářské práce je pojednat o významu lázeňství pro společnost, o historii lázeňství ve světě i u nás a dále o formách stravování a jednotlivých druzích diet, které jsou pro lázeňské stravování důležitým kritériem. |
|
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/22195
|
|
Datum:
|
2012-01-06 |
|
Dostupnost:
|
Bez omezení |
|
Ústav:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
|
Studijní obor:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
|
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
E
25799
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet